Selasa, 05 Agustus 2014

Tässä postitse yritän tarkastella tekniikoita

Tässä postitse yritän tarkastella tekniikoita tai tapoja monni maatalouden, kun tietää minkä tilapian kalanviljely tekniikoita. Kultakala ja karppi viljelymenetelmät. Koskien monni viljelymenetelmät kuuluu useita toimintoja, karkeasti jakaa kahteen toimintaan, eli kylvö ja laajentuminen.

POKERSTAR88.COM AGEN TEXAS POKER DAN DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYAMolemmat toimet ovat yleensä ole suosittu yhteisö, koska useimmat edelleen luottaa kalastustoimintaa luonne (joki, järvi, säiliö, jne) vastaamaan kysyntään monni. Kylvö toiminta on pyrkimys tuottaa siemenet tietyn koon. Lopputuote muodossa siementen tiettyjen kokoon, joka on yleensä jälkeen siemenet lastentarha. Monni siemen saa saalis avoimilla vesillä. Yleensä ennen kuivan kauden aamulla käyttäen vaihteistojen tai verkkoa. Siemeniä voi ostaa myös instituutin makeanveden huolto West Java. Benihdikumpulkan astiaan, ja suhtauduttava varauksella 2 viikkoa. Jos veden altaiden jo likainen, se on vaihdettava välittömästi puhtaalla vedellä, ja yritä välttää auringonpolttama. Ennen siemenet istutetaan, ylläpidetään verkkoja käytetään 1 kuukausi sitten siirrettiin hampang valmis. Yleisesti ottaen monni hautomon toiminta sisältää seuraavat toimet:
) Ehdokkaiden valmis pijah vanhempi. b) valmistelu stimuloiva hormoni / aivolisäke luovuttajan kala, karppi. c) Kiima injektio (aiheuttama jalostukseen). d) Tilaaminen (raidoitus). e) siitosmunat. f) käsittely toukkia. g) erotetaan. h) Pemanenan.Budidaya monni tekniikoita ja maanviljelykäytäntöjä makeanveden lampi on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka olisi tutkittava ja käsiteltävä ennen kuin ryhdymme painia monni viljely on hyvä ja totta ja kannattavaa, koska tutkimalla ja ymmärrystä siitä, miten kalanviljely monni odotetaan voimme valmistautua ja harjoitella, mitä ja miten vaiheet, jotka on tehtävä.
Monni Haimonni hypophthalmus tieteellinen nimi tulee luokkaan tyyppi monni (monni) monni alkuperäisessä ympäristössä luonnossa on peräisin suuret joet alueella Borneon saarella, Sumatra ja Java. Kuitenkin monni voi myös asua ja viljellä makeanveden lampi. Kirjoita paikallinen monni Indonesiassa on samanlainen muoto, koko ja koostumus nykyisten tyyppi monni Thaimaassa (pangasius sutchi). Monni kala kuului eniten kulutetaan eläinproteiinin lähde. Catfish maatilojen liiketoiminta on liiketoimintaa, joka on hyvät mahdollisuudet, koska se voi tuottaa korkea korkea myyntihinta, koska muut kuin ravinnonlähteenä monni voi myös olla syytä myydä kuin akvaariokalat.
Patin kaloja kuten iso kala kiireesti, jotta siemenet saavat säännöllisesti ylimääräinen ateria, kun he saavuttavat iän 6 kuukautta badanya pituus voi
BosPoker.com Situs Judi Poker Online Terbaik Terpercayaolla jopa 35-40 cm.
Jotta siemeniin kasvuprosessia nopeampi sitten parempi monni viljelty lammikoissa juoksevalla vedellä säännöllisesti. Valitsemalla elinympäristö (pool) Catfish tuotantotavan

Tidak ada komentar:

Posting Komentar